Miért is olyan fontosak az illatok?

A színek, a formák, a fények, a bútorok stílusa és elrendezése mind nagyon fontos részei egy kellemes otthon megteremtésének. Mégis az első, legközvetlenebb és maradandó benyomást a lakás illata adja.


Ezért érdemes legalább akkora figyelmet szentelni a különféle helyiségek illatosításának, mint például a világítás megtervezésének. Hiszen a legszebben berendezett nappali, a legmodernebb fürdőszoba sem fogja benned az otthonosság érzését kelteni, ha kellemetlen vagy egyenesen visszataszító az illata.Ahol sokat tartózkodsz, ott mindig kellemes illatnak kell lennie, hogy jól érezhesd magadat, mivel az illatok a viselkedésünkre és érzéseinkre is hatással vannak.

A legtöbb háztartásban megszokott az olyan, különféle hagyományos illatosító megoldás, mint a pot-pourri. Ez sajnos, csak aránylag rövid ideig és nagyrészt egyenlőtlenül gondoskodik otthonunk illatosításáról. Kibontáskor és a használat elején még általában intenzív aroma érezhető, de később, miután az orrunk hozzászokik az illathoz már nem is vesszük észre az illatát.

Egy jól megválasztott illatosító, nemcsak meghatározza az otthonosság kellemes érzését, de a kellemetlen szagokat is képes megszüntetni a lakásban. És mivel mindenki más-más illatokat kedvel, ezért a BODICO illatos világa mindenki számára megoldást nyújt arról nem is beszélve, hogy egy jól kiválasztott illóolaj a hangulatodra, az egészségedre is remek hatással lehet.













Tudod, hogy már 62 féle illóolajból válogathatsz,
és bármelyiket is választod, 
üzletünkben azonnal meg is tudod vásárolni?


















Azonnal tudsz választani csodás iparművészeti, 
kézzel készült aromalámpáink közül is;


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...