Jó nekem a Bisabolol? Egyáltalán, mi az?

Szinte naponta halljuk, olvassuk, de nem igazán tudjuk, miről is van szó....
Kell tartani tőle? Milyen hatással lesz a bőrömre? Nem ártalmas? És egyre több kérdés fogalmazódik meg az emberben, amikor azt látja, hogy a megvásárolt krém egyik összetevője a BISABOLOL.


Nos, a bisabolol gyakorlatilag a kamilla virágának egy speciális esszenciája, amely koncentráltan hordozza magában a gyógynövények királynőjének legfontosabb gyógyhatásait.

A farmakológia és a kozmetika ipar évszázadok óta használja ezt az alapanyagot, elsősorban a kivonat bőrgyógyító tulajdonságai miatt. Csökkenti az irritációt, az allergiás bőrpírt és hasonló tüneteket, csillapítja a gyulladást, de még mikroba ölő tulajdonságokkal is rendelkezik. A bisabolol segít továbbá bizonyos molekulákat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, ezért más hatóanyagok felszívódását is kedvezően támogatja.

Gyakran alkalmazzák gyulladásos, ekcémás, pattanásos bőr gyógyítására. Találkozhatunk vele babaápolási-, napozási-, és borotválkozási termékekben, ahol kifejezetten fontos, hogy érzékeny bőrűek is használhassák az adott terméket. Kiváló antioxidáns hatású, így természetes módon erősíti a bőr védelmét a káros környezeti hatásokkal szemben, valamint véd a káros szabad gyökökkel szemben is.

Termékeink, amelyek bisabololt tartalmaznak:




Aloe Vera * Body Lotion * testápoló
50 ml
(TK: 223)

Ára: 5.290,- Ft







Aloe Vera * Nedvességadó ápolómaszk
50 ml
(TK: 224)

Ára: 5.290,- Ft

MEGRENDELEM





Aloe Vera * Nedvességpótló krém * nappali
50 ml
(TK: 225)

Ára: 5.490,- Ft

MEGRENDELEM




Aloe Vera * kézkrém * gyógynövényes
100 ml
(TK: 228)

Ára: 2.990,- Ft

MEGRENDELEM






Q10 * krém * nappali
50 ml

(TK: 251)

Ára: 5.890,- Ft

MEGRENDELEM






Aloe Vera * Nedvességpótló krém * nappali
250 ml
(TK: 291)

Ára: 13.750,- Ft

MEGRENDELEM




Köszönjük a termékeket BODICO Szépségklub!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...